Nieuws

China's inspanningen op het gebied van viruscontrole worden gezien als model-v201124. brandhoutdeur
Tijd vrijgeven: 2020-11-24 09:28:17  Hits: 33

De landen kunnen leren van China en ţ 39; hun succes bij het beheersen van de verspreiding van het coronavirus, zeggen deskundigen, met de inzet die wordt benadrukt door een groot deel van Europa&35;39;

Sinds de eerste uitbraak van China''''';39;39; het land heeft grote uitbraken voorkomen.Gecoördineerde massatests en gerichte maatregelen met betrekking tot isolatie- en quarantaineregels zijn doeltreffend gebleken bij het onderdrukken van clusters van infecties in Peking, Dalian, Urumqi en Qingdao.

Als gevolg daarvan is de verkoop in de detailhandel, een belangrijke consumptieindicator, gestegen met 4.3 procent in oktober van de vorige maand, en is 3.3 procent uit september verkregen.In een andere indicatie van het economisch herstel is de industriële productie afgelopen maand met 6.9 procent jaar-op-jaar toegenomen, volgens het Nationaal Bureau voor Statistiek.

图片1.png

Onze fabriek, Guangdong Daji Deur Industry Co., Ltd. heeft geen effect gehad op Corona's, onze hotelbranddeuren, project stalen brandde deuren zijn onder normale productie.


voorgaand: No

volgende: De verspreiding van het virus ond...