Nieuws

Hong Kong drong aan om anti-pandemische maatregelen te versnellen
Tijd vrijgeven: 2021-06-28 17:36:59  Hits: 8

HONG KONG Medical-experts drongen er bij de regering op aan om de sociale afstandsmaatregelen onmiddellijk aan te draaien en grote-scale-virus testen in de Gemeenschap te lanceren om onontdekte Covid-19-gevallen te traceren, zoals de stad op maandag 73nieuwe infecties heeft opgenomen, de hoogste dagelijkse telling opgenomen afgelopen drie maanden.

 

&#-as

 as van maandag, stond de totale tally van de stad

39; ten opzichte van 5,701, met 108 gerelateerde sterfgevallen. Afzonderlijk, zijn er meer dan 70 mensen positief getest voorlopig voor COVID

19, volgens de gezondheidsautoriteiten.

 

Het resurging pandemie is vooral gekoppeld aan 21 dance clubs verspreid over Hong Kong. Volgens het Center for Health Protection van het ministerie van Volksgezondheid, totnu toe 132 bevestigde patiënten, waaronder 50 van hen bevestigde op maandag, werden gekoppeld aan de dansende cluster, de grootste cluster sinds de pandemie getroffen in januari.

 

FACING De spike innieuwe gevallen, heeft de overheid voor het eerst een verplichte testmelding uitgegeven, waarbij iedereen die een van de 21 danslocaties tussen 1 en 21 en 21 heeft bezocht om een ​​virus te ondergaan test voornovember 24. 

-&#anyone dieniet voldoet aan de verplichte tests aankondiging zal worden geconfronteerd met een vast HK $ 2.000 ($ 258) boete. Overtreders krijgen een testvolgorde en degenen dieniet voldoen aan een HK $ 25.000 fijn en een gevangenisstraf voor zes maanden.-&#doctor leung chichiu, Voorzitter van het Raadgevend Comité voor overdraagbare ziekten van de Medical Association van Hong Kong, zei op maandag dat de administratie onmiddellijke actie moet ondernemen om de sociale afstandsregels van de stad

39; s te draaien en de lokale transmissies te minimaliseren. Leung voorgesteld om op te schorten

campus klassen, te hervatten praktijken van het werken vanuit huis, en dicht bij uitgaansgelegenheden en sportfaciliteiten, maatregelen gezien als een effectieve manieren om het virus op het hoogtepunt van de stad 39 bevatten; s laatste golf van de pandemie in juli.

-

Het overheid moet ook massa besmetten screenen van patiënten geïnfecteerd met COVID 19 zo vroeg mogelijk te identificeren en te traceren lokale transmissie en -bronnen , Leung vertelde China Daily.

"-"

Alleen in deze tweepronged aanpak kan de stad in feite de vierde golf van de uitbraak, zei hij.

""-

Leung zei dat met de vluchtige pandemische situatie, de overheid moet

Meer een lesvan denew wave. De autoriteiten moeten een grondige evaluatie van de coronavirus preventie en bestrijding van maatregelen, metname voor mensen die in de stad van buiten Hong Kong aankomen evenals quarantaine exempted groepen, om hiaten op te vullen, zei hij.

--

LEUNG drong er bij de regering aan omnauw samen te werken met een aantal High

Risk-industrie, die de industriële praktijkbeoefenaars biedt met werkrichtlijnen, het opzetten van een mechanisme om patiënten met respiratoire symptomen tijdig te melden en regelmatig te voorzien hoogrisk groepen. 

&#

in een interview met Radio Television Hong Kong, Benjamin Cowling, hoofd van de afdeling epidemiologie en biostatistiek aan de Universiteit van Hong Kong

39; s School of Public Health, gerekend dat de overheid balken moeten sluiten, karaoke locaties, sportscholen en andere indoor recreatieve voorzieningen--

Employers moeten overwegen werk

athome beleid en de overheid moet strakker te overwegen. Beperkingen in restaurants, zei hij. 

-

iet dezelfde dag, verwelkomde de stad de eerste batch van terugkeerders van de provincie Guangdong en Macao onder een quarantaine

free-programma dat op maandag begon. 

-

THOSE in aanmerking komt in aanmerking voor een vrijstelling en kiest u retourdatums via een online boekingssysteem. Repatrianten moetennegatief COVID tonen

19 testresultaten 24 uur verleend voordat u op reis toen zij de stad in te voeren. 

according aan de regering, met ingang van afgelopen vrijdag, meer dan 11.470 mensen hadden voor het programma tussen 23november en 29 Rond 2140 bewoners kader van het programma terugnaar Hong Kong op maandag toegepast. 

&#-due aan de sterke stijging vannieuwe coronavirus infecties in HongKong, de stad en Singapore uitgesteld de wereld

39; s eerste quarantaine

free reizen bubble voor twee weken. Gezien het uitstel, de inaugurele vluchten tussen de twee plaatsen, waren oorspronkelijk gepland om op 22november te vertrekken, vertraagd. De details van de formele herintroductie van het plan worden begin volgende maand bekendgemaakt.

\\n \\n \\n

voorgaand: Meer baanverliezen bij oudere men...

volgende: Virus verspreiden onder controlet...