Nieuws

Meer baanverliezen bij oudere mensen dan eerst te bedachten te midden van pandemie
Tijd vrijgeven: 2021-06-28 17:36:25  Hits: 6

26e53a388574a226b61dc67caf65a6e.png

a Royal Mail Postal Worker loopt langs een pub in York als de verspreiding van de ziekte van Coronavirus (Covid-19) vervolgt, York, Groot-Brittannië, 31 maart 2020.

Denieuwe coronavirus pandemie heeft een grotere opkomst in werkloosheid gecreëerd bij ouderen in het Verenigd Koninkrijk dan onder andere leeftijdsgroep.

De verrassende openbaring, die in strijd is met het eerder geaccepteerde idee dat de Virus is bijzonder moeilijk voor jonge werknemers, volgt analyse van kantoor voornationale statistiekengegevens die worden uitgevoerd door rust minder, een online werkgelegenheidslocatie.

De studie gevonden het aantal werkloze mensen in het Verenigd Koninkrijk in de leeftijd van minimaal 50 verhoogd met een derde in het afgelopen jaar, vergeleken met een stijging van 24 procent in de gehele werkbevolking.-

De website zei dat het totale aantal werkloze mensen in het Verenigd Koninkrijk 24 of minder groter is dan Het totale aantal mensen van 50 jaar of ouder die zonder werk zijn, maar de verandering in de tijd in die populaties is meer geweest Dramatisch onder de meer dan 50 jaar.

De site beweert de toename van het aantal werkloze mensen 25 procent was voor die van 18 tot 24, 28 procent voor die van 25 tot 34, 19 procent voor die van 35 jaar 49, en 33 procent voor de meer dan 50 jaar.

De Guardian-krant citeerde Stuart Lewis, de oprichter van rust minder, zoals zeggen:Here lijdt er geen twijfel over dat we op dit moment een jeugdwerkcrisis onder ogen zien Goed gedocumenteerd is het feit dat we ook geconfronteerd worden met een lange"term werkloosheidsramp bij oudere werknemers.-"

john Philpott, een voormalig directeur van het werkgelegenheidsbeleidsinstituut denkt tank, vertelde de Guardian:

Het populair Weergave dat de CoviD19 PANDEMMING"-hurt de jonge veel moeilijker heeft als het gaat om banen, vertelt het hele verhaalniet. Met hetniveau van vacatures ver onder de prepandemische hoge, worstelen werkzoekenden van elke leeftijd om werk- en endemische leeftijdsdiscriminatie te vinden, is het dubbel moeilijk voor werkloze mensen van meer dan 50 jaar.-"Separaatonderzoek van het London

based Non

profit Center voor het verouderen van beter en de onafhankelijke onderzoeksorganisatie het leren en het werkinstituut vonden dat ongeveer 377.000 oudere werknemers in het bijzonder hoog risico lopen om hun baan te verliezen wanneer de overheid39; s Programma eindigt in maart.--&#en Dingen zullen waarschijnlijk al geruime tijd moeilijk blijven voor kwetsbare werknemers, omdat de economie blijft worstelen, volgens Andy Haldane, Chief Economist aan de Bank of England.

HALDANE zei op maandag tijdens een conferentie voor liefdadigheidsinstellingen georganiseerd door het maatschappelijk middenveld dat de pandemie een erfenis zal achterlaten vanniet alleen werkloosheid, maar hoge schulden, gemiste opleidingen en psychische problemen.

the Vaccinaankondigingen van de afgelopen week s Hope aan het einde van de tunnel,Het Reuters News Agency citeerde hem als te zeggen.

nonethet, zelfs met een vaccin, zal deze crisis duidelijk leiden tot een aantal blijvende littekens, metname op de armste en de meest kansarme.

"""but zei hij rond twee&thirds van het economisch verlies dat het oplegging van denatie#39; s eerste lockdown eerder dit jaar heeft gevolgd, isnu terugverdiende.

"-i denk het' snu redelijk en realistisch voor spreek van volgend jaar als een blad voor ons economisch,voegde toe.

voorgaand: Virus verspreiden onder controlet...

volgende: Hong Kong drong aan om anti-pande...