Nieuws

Vaccins kunnen volgende maand klaar zijn.
Tijd vrijgeven: 2021-01-25 08:46:27  Hits: 34

Vaccins kunnen volgende maand klaar zijn.

 

Pfizer en BioNTech kunnen beginnen met het leveren van hun COVID-19 vaccins volgende maand, zei een official van het bedrijf, het afronden van een bemoedigende week waarin meerdere vaccinontwikkelaars positieve resultaten van het onderzoek.

Eindfase 3-gegevens voor het zogenaamde Pfizer-vaccin wijzen erop dat de behandeling 95 procent effectief is bij het voorkomen van infecties en geen ernstige bijwerkingen veroorzaakt.De farmaceutische bedrijven achter het vaccin --United States-based Pfizer en Germany\2735; s BioNTech --zullen hun resultaten binnen enkele dagen delen met mondiale drug s regulators.

 

 

Schone stroom hoofdfocus van energiebedrijven

 

State Power Investment Corp, een van de top vijf energieproducenten van China&_;39, is van plan zijn geïnstalleerde vermogen te verhogen tot meer dan 220 gigawatts met 2025.

Van dat, meer dan 60 procent zou schone energie zijn, zei haar top executive.

China heeft beloofd om zijn piekuitstoot van kooldioxide tegen 2030 te bereiken.Het streeft ook naar koolstofneutraliteit tegen 2060.Dus, SPIC zal een stabiel, veilig en economisch schoon energiesysteem bouwen gebaseerd op complementaire multi-energie mix van waterkracht, windenergie, fotovoltaïsche en energieopslag in China voor de lange termijn, zei Qian Zhimin, voorzitter van de Beijing-hoofdzetel groep.

 

 

    Baidu om verder live-streaming te tappen

 

Baidu Inc kondigde dinsdag aan dat het Joyy Inc&35;39;s video-based entertainment streaming business in China zal verwerven voor $3.6 miljard in contanten, een zet die de zoekmachine gigant=_;39;s laatste forums in de snel groeiende online video en livestraming segment, en zijn inkomstenbronnen zal diversifiëren buiten haar kernzoekactiviteiten,Volgens experts.

De deal betreft JR mobiele app,JY.comwebsite en JY PC, onder andere.De sluiting van de transactie is afhankelijk van bepaalde voorwaarden en wordt verwacht te plaatsvinden in de eerste helft van 2021, zei Baidu.

 

   

Al hosts brandstof China''''';39;s livestream shopping boom

 

In de afgelopen jaren hebben Chinese bedrijven en merken op internet steeds meer invloed op sociale media met een grote fan of professionele verkopers ingehuurd om hun producten via livestream te promoten.Terwijl de streaminer de producten presenteert, verschijnen product links en vouchers op het scherm voor kijkers.

De belangrijkste online winkelplatforms zoals Taobao en zijn rivaalJD.combeide hebben hun eigen livestraming platformen gelanceerd, Taobao Live en JD Live, wat de trend van live streaming e-commerce heeft aangewakkerd.


voorgaand: De verspreiding van het virus ond...

volgende: Meer baanverliezen bij oudere men...